Waarom w3xo hosting?

Waarom zou u voor de webhosting diensten van w3xo moeten kiezen?
Vanwege onze achtergrond in de ICT en web-gerelateerde development werkzaamheden weten wij wat ú verwacht van een webhosting provider. Onze hosting diensten zijn afgestemd op wat de klant wil.

Wij bieden u graag de hosting diensten die u nodig heeft, en we vinden dan ook geen uitdaging of verzoek vreemd. We weten wat u als klant van een webhostingprovider verlangt, of u nou een developer bent of een eindgebruiker, manager of CEO. Wij doen ons best om zo goed mogelijk aan al uw wensen te voldoen.

Stabiliteit

Bij w3xo doen we onze uiterste best om een hoge uptime te behalen. We hebben op meerdere geografisch gescheiden locaties in Nederland een fallback voor de mail draaien. Dit betekend voor u als klant dat in het geval van calamiteiten dat uw email áltijd aankomt!

Het zelfde geld voor onze DNS servers, deze staan ook op meerdere geografisch gescheiden locaties. Dit betekend dat uw domeinnaam altijd netjes naar het bijbehorende IP-adres wijst.

Alle door ons beheerde servers staan onder continue monitoring wanneer er wat aan de hand is zijn wij er dus ook als de kippen bij!

Onze servers hangen in een datacentrum waarvan de locatie nagenoeg in het midden van Nederland is. Dit zorgt ervoor dat we in vrijwel elke regio in Nederland dezelfde reactietijd hebben.

Daarnaast hebben we voor klanten ook een storingslijn beschikbaar. Mocht er in een zeldzaam geval een probleem zijn met onze infrastructuur kunt u ons daarop dag en nacht bereiken.

Innovatie

Innovatie? Ja. w3xo probeert zich zoveel mogelijk te vernieuwen, wij maken zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste technieken. En implementeren deze vele malen sneller dan andere hosting providers.

Wij maken het dus ook mogelijk voor klanten om extra modules te laten installeren op hun webhostingpakket. Waaronder ze dus bijvoorbeeld webhosting met memcached kunnen krijgen.

Om mee te gaan met de toekomst ondersteunen wij al een jaar de nieuwe IPv4 als IPv6 technologie. Ons complete hosting platform is IPv6 compatibel. Onze DNS servers hebben de mogelijkheid om IPv6 adressen te resolven, maar is tevens op IPv6 bereikbaar.

Dat betekend voor u ook dat uw website via zowel IPv4 als IPv6 bereikbaar is en alvast klaar is voor de toekomst! Elk van onze diensten is dus via beide technologieën te bereiken.

Thinking outside of the box

Een term vaak gebruikt voor ongebruikelijke oplossingen. w3xo is in staat om ook voor u een aangepaste infrastructuur uit te werken en te implementeren.

Heeft uw website meer bezoekers dan één webserver aan kan? Wij kunnen voor u een volledig redundant platform met hoge bereikbaarheid opstellen. Denk daarbij aan master-slave servers, loadbalancing en database clusters. Wij denken niet binnen de lijntjes, maar vinden de oplossing die bij u en uw applicatie past.

Duurzaamheid

w3xo vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom hebben wij ook enkele bankrekeningen bij de duurzame bank Triodos.
Naast het investeren in duurzaamheid zijn wij er ook voor het milieu.

Het internet gebruikt zo’n 2% van alle energie consumptie op aarde. Wij maken daar deel van uit, maar het liefst zo weinig mogelijk. Daarom draait ons platform op waar mogelijk energiezuinige servers. En de energie die wel gebruikt wordt? Die is groen! Geen stinkende kolencentrale voor uw website.

Heeft u meer vragen die nog onbeantwoord zijn, neemt u dan gerust contact op, wij beantwoorden ze graag.

Officieel CloudFlare Optimized Partner
CleanBits - Ook wij hosten groen!
World IPv6 Launch. Ready for the future.