Waarom is een goede domeinnaam belangrijk?

Domein registreren? Waarom is een goede domeinnaam belangrijk?

Een goede domeinnaam is direct van invloed op je bezoekersaantallen.
Als jij een goede domeinnaam voor je website hebt maakt dit je website beter vindbaar en je bezoekers kunnen gemakkelijker je website URL onthouden.
Dit resulteert in meer en terugkomende bezoekers, des te meer bezoekers des te beter het doel van je website bereikt wordt natuurlijk.

Waar moet een goede domeinaam aan voldoen?

  • Kort
  • Makkelijk te onthouden
  • Liefst geen streepjes
  • Goed dekkend voor je doel

Een korte domeinnaam registreren is ideaal voor je klanten, deze kunnen dan je naam gemakkelijk onthouden.
Ben je gevestigd in Nederland? Dan is het 't beste om voor een .nl of .com domeinnaam te kiezen, en niet iets exotisch zoals .asia of .com.mx. 

Tevens is het van belang dat je domeinnaam goed te onthouden is. Kies geen domeinnaam met cryptische teksten, maar een duidelijke naam zoals uwbakkeropdehoek.nl.

Voor de vindbaarheid worden namen zonder streepjes beter gewaardeerd, en worden ze tevens door uw bezoekers ook bezoekers ook makkelijker onthouden.

Uw domeinnaam moet natuurlijk wel de inhoud dekken, als u een constructiebedrijf heeft neemt u natuurlijk geen domeinnaam zoals uwbakkeropdehoek.nl. Hiervoor hebben wij tevens speciale domeinextensies beschikbaar. Kijkt u hiervoor op onze domeinregistratie pagina/

Daarom geven wij u graag advies betreffende een domein registratie. Dus voordat u een domeinnaam koopt; voelt u zich vrij om contact met w3xo op te nemen.