Domeinen doorverwijzen na aankoop?

Kan ik mijn domeinnaam doorverwijzen nadat ik deze heb gekocht?

Ja, u kunt via ons gemakkelijke beheerpaneel eenvoudig uw domeinnaam doorverwijzen.
Zowel via DNS als via onze doorstuur service. Met de doorstuur service wordt uw domeinnaam standaard met een 301 redirect doorverwezen naar een andere website url.

Dit kunt u gemakkelijk instellen via ons beheerpaneel. Aan onze doorstuurservice zitten géén kosten verbonden!

Voor meer informatie over het instellen en opzetten van het doorsturen kunt u onze support een berichtje achter laten via hier, of via het ticketsysteem.