Hoe ziet jullie klantenpaneel eruit?

Hoe ziet ons klantenpaneel eruit?
Gebruiksvriendelijkheid is key, hier hebben wij ons geprobeerd aan te houden!

We hebben geprobeerd het mogelijk te maken voor elke gebruiker, expert of nieuweling, ons klantenpaneel zonder enig obstakel te kunnen gebruiken. Thuis of onderweg; ook op mobiele devices werkt dit!

Onderweg gauw een domeinnaam doorverwijzen? Ons klantenpaneel maakt dit voor u mogelijk!

Geen kant-en-klare software; nee, wij hebben alles zelf ontwikkeld, met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Mocht u opmerkingen hebben over ons klantenpaneel schroom niet om het ons te laten weten, u kunt ons bereiken op 085 27 33 120 of support@w3xo.com.

Hieronder vindt u een aantal schermafbeeldingen van ons beheerpaneel.

Mobiel:

Desktop: