Wanneer wordt mijn domeinnaam geregistreerd na betaling?

Misschien heb je zojuist je domeinnaam wel betaald en geregistreerd via ons beheerpaneel.
Alleen je ziet nog niet dat je domeinnaam actief is!

Je domeinnaam wordt door ons systeem na jouw betaling binnen ongeveer een minuut geregistreerd.
Nadat onze server dit heeft verwerkt zal je domeinnaam automatisch geactiveerd worden. Dit kan tot 48 uur duren, afhankelijk van de domeinextensie.
Vervolgens zal je een "domein is gereserveerd" pagina zien wanneer je naar je nieuwe domeinnaam browsed.

Zodra je deze pagina vindt op jouw domeinnaam dan weet je dat de registratie succesvol is gebleken. Vervang de index.html in de root van je domein en ga aan de slag!